beats by dre cheap

O ljubavima i pomalo o Banetu Krsticu…

Rijetki su ti muskarci koje sam voljela, a mnogi su ti u koje sam bila zaljubljena. Ogromna razlika, za one koji razumiju.

S godinama sam shvatila da je ljubav naravno ogromno povezana sa povjerenjem, otvorenoscu, postovanjem, podrskom i u bukvalu sa… sitnicama i jednostavnoscu.

Njega volim. Dusom, tijelom, citavim svojim bicem. Moja najveca, do sada, dozivljena ljubav. Nije to ni blizu neke filmske ljubavi, nit je on neki James Dean, a nisam ni ja neka Audrey Hepburn. Da se razumijemo. Toliko smo si obicni i bez prestiza, da se cak i nase okruzenje s vremena na vrijeme zabrine. :) Ali si pristajemo. Sto izgledom, sto karakterom. Totalno.

Muzika i film su oduvijek bili glavni poveznici sa mojim ljubavima. Uvijek je bilo ili, ili. On je jedini koji je oboje u isto vrijeme. Da se sada ne doticem njegove profesije. Mi ne zivimo onaj idealni, porodicni, vjencani zivot. Znate onu tipu zivota sto se pokazuje i docarava putem Fejsbuka, sa predivno uredjenom vilom i bastama. Ne postavljamo cak ni fotke sa partijanja ili obilnih i Instagram:iranih restoranskih/kucnih vecera. Nema ni pedesetak dnevnih fotkica nase djecice. Nema nista od toga. A opet nikada nisam bila sretnija u svom dosadasnjem zivotu.

Nedostajes… Ajde, sreco, dodji mi.

1981
http://81.blogger.ba
21/10/2014 16:42